Аналіз ринків, огляди ринків
Аналіз ринку, огляд ринку, дослідження ринку, маркетингове дослідження Аналіз ринку, огляд ринку, дослідження ринку, маркетингове дослідження
Сьогодні понеділок 24 листопада 2014|6:26

Огляди ринків / Роздрібна торгівля і громадське харчування / Громадське харчування Fast foods

Географія досліджень:

У маркетингових оглядах цього розділу представлені дані дослідницьких компаній: Ресторанный консалтинг, Leeds Property Group, Magram Market Research, НВМ Маркетинг

Дані в анотаціях до аналітичних оглядів ринку вибрані випадковим чином і можуть бути представлені як за повний звітний рік, так і за проміжні періоди (місяць, квартал, півріччя).

Деякі графіки і діаграми з оглядів ринку даного розділу (безкоштовний демонстраційний доступ)

Аналіз ринку громадського харчування. Україна. 2014 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Росія. 2014 рік.


Аналіз ринку кейтерингу. Росія. 2014 рік.


Аналіз ринку кейтерингу. Україна. 2013 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Україна. 2013 рік.


Аналіз ринку кейтерингу. Росія. 2013 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Росія. 2013 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Франція. 2013 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Світ. 2013 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Україна. 2012 рік.


Аналіз ринку кейтерингу. Україна. 2012 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Росія. 2012 рік.


Аналіз ринку кейтерінгу. Росія. 2012 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Казахстан. 2012 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Світ. 2012 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Японія. 2012 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Україна. 2011 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Росія. 2011 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Великобританія. 2011 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Казахстан. 2011 рік.


Аналіз ринку кейтерінгу. Казахстан. 2011 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Україна. 2010 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Росія. 2010 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Казахстан. 2010 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Світ. 2010 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Японія. 2010 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Білорусь. 2010 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Україна. 2009 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Росія. 2009 рік.


Аналіз ринку кейтерінгу. Росія. 2009 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Білорусь. 2009 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Киргизстан. 2009 рік.


Аналіз ринку кейтерінгу. Білорусь. 2009 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Польща. 2009 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Німеччина. 2009 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Естонія. 2009 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Франція. 2009 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Китай. 2009 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Латвія. 2009 рік


Аналіз ринку громадського харчування. США. 2009 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Казахстан. 2009 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Великобританія. 2009 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Світ. 2009 рік.


Аналіз ринку кейтерингу. Україна. 2008 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Україна. 2008 рік


Аналіз ринку кейтерингу. Росія. 2008 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Росія. 2008 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Світ. 2008 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Естонія. 2008 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Казахстан. 2008 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Італія. 2008 рік


Аналіз ринку громадського харчування. США. 2008 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Великобританія. 2008 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Латвія. 2008 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Франція. 2008 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Китай. 2008 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Узбекистан. 2008 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Білорусія. 2008 рік


Аналіз ринку кейтерингу. Україна. 2007 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Україна. 2007 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Росія. 2007 рік


Аналіз ринку кейтерингу. Росія. 2007 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Світ. 2007 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Китай. 2007 рік


Аналіз ринку кейтерингу. Молдова. 2007 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Білорусія. 2007 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Великобританія. 2007 рік


Аналіз ринку кейтерингу. Україна. 2006 рік
... попит на послуги з виїзного обслуговування свят і корпоративних заходів з доставкою страв виріс на ...
... "Гетьман-Фуршет", Royal Catering Service, "Оріон-Кейтерінг", Holiday Service від "Козирної карти" ...
...в 2006 році ємність київського ринку кейтерінгу зросла в 1,5 рази, склавши у вартісному вираженні $ ...
... найбільш популярною серед кейтерингова послуг є організація фуршетів і банкетів. На них припадає ...

Аналіз ринку громадського харчування. Україна. 2006 рік
...на закупівлю посуду власники чайних витрачають $ ...
... на частку закладів швидкого харчування припадає ...
... "Два гуся", "Домашня кухня", "Пузата хата", "Три товстуни", "Тралі-Валі" ...
... в 2006 році ринок фаст-фудів насичений на %...
... компанія "Fozzy Group" запустила чотири ресторанних проекту ...
...тенденції ринку це незаповненою ринку громадського харчування, наявність придатних площ, управлінських і фінансових ресурсів ...
... середній термін відкриття закладу громадського харчування становить ...
... 52% київських закладів тримаються у нижньому ціновому сегменті - середній чек на одну особу - до 35 грн...
... піцерії "Челентано" - 69 точок, Макдональдс - 56, Картопляна хата - 30, Два гуся -12, Швидко -11 ...
... середній ресторанний клас - від 60 до 250 грн . - Це 44,8% столичного ресторанного ринку ...
... в 2006 році було запущено менше нових ресторанів, ніж у 2005 році ...
...ємність ринку громадського харчування виріс на 15%, досягши в вартісному вираженні $ 630 млн ...
... кількість закладів у цій ніші зросла на ...
... оборот українського ресторанного ринку склав $ ...
... в 2006 році на ринок вийшло литовське підприємство ЗАТ "Чілія" ...
...виручка рестораторів збільшилася на 11%, а в 2006 році на ...
... в 2006 році оборот становив $ 2,2 млрд ...
...% обсягу українського ринку ресторанних послуг, що в 2006 році ...
... активізується сегмент дорогих і середньоцінові ресторанів ...
... ресторанної мережі "Козирна карта" поза Києвом працюють 26 закладів ...
...географічна структура українського ринку ресторанних послуг виглядає наступним чином: ...
... сегменті "преміум" ще спостерігається конкуренція, а ось ніша закладів подешевше повністю вільна ...
... середній чек в закладах громадського харчування(за регіонами): ...
..."Росінтер" просуває в регіони піцерії "Ель Патіо" і ресторани американської кухні Friday's ...
... тенденції, визначилися в кінці 2006 року на всіх регіональних ринках, - активний розвиток нижнього(5-40 грн.) та середнього(25-200 грн.) цінових сегментів та експансія мереж...
... мережі "Світова карта" належать 17 закладів, 13 з яких працюють у Києві
... розвиток середньоцінові закладів в регіонах йде повільніше ...

Аналіз ринку громадського харчування. Росія. 2006 рік
... оборот громадського харчування склав 109,2 млрд. руб., Що на 7,3% більше, ніж у 2005 році ...
... московський ресторанний ринок виріс на 15% і склав $ ...
... темпи зростання преміальних ресторанів у вартісному вираженні за рік склали 7%...
... обсяг ринку громадського харчування в Росії ...
...в 2006 році склав 397,5 млрд. руб ...
... динаміка відвідувань підприємств громадського харчування ...
... виручка "Бразерс" склала 1,31 млрд. руб., чистий прибуток - 80,7 млн. руб ...
... оборот "Росінтер" досяг $ 205 млн ...
... обсяг ринку громадського харчування становить ...
...оборот громадського харчування в 2006 році становить 128,2 млн. рублів ...
... ринок громадського харчування в Єкатеринбурзі складає ...
... ціна середнього чека в ресторані Москви становить ...
... демократичніші ресторани - 75%, підприємства швидкого харчування - 16%, елітні ресторани - 4%...
...% ринку займають компанії «Малахіт» ...

Аналіз ринку громадського харчування. Молдова. 2006 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Азербайджан. 2006 рік
... ресторанний ринок Азербайджану щорічно збільшується на ...
...% складає річний ріст ринку fastfood ...

Аналіз ринку громадського харчування. Казахстан. 2006 рік
...% ресторанного ринку ...

Аналіз ринку громадського харчування. Україна. 2005 рік
... У "МакСмак", "Містер снеки", "Швидко", McDonald's такі продажу становлять ...
... середньоцінові ресторани "переманюють" клієнтів до елітних закладів за рахунок більш низької ціни, а нижньоцінові заклади "відбирають "відвідувачів у середньоцінових за рахунок швидкості обслуговування ...
...Києву щодо розвитку "середнього" сегменту підтягується поки тільки Дніпропетровськ ...
... в Україні стане більш модним італійська кухня середнього та верхнього сегментів, а також збільшиться кількість закладів типу Quick and Casual ...
... мережа ресторанів швидкого харчування "Челентано"(98 точок в Україні) вже зараз ...
...найперспективнішим є середній ціновий сегмент, де середній чек на особу складає 10-15 $ ...
... в оборотах супермаркетів України власне виробництво досягло в середньому 7%...
...прогнозований на початку 2005 року 40%-ве зростання столичного ринку ресторанів швидкого обслуговування не відбувся: за підсумками року його обсяг збільшився лише на ...
... ємність українського ринку швидкого харчування оцінюється ...
... представлений 118 закладами на 10,5 тис. посадкових місць ...
...у цій мережі з 18 об'єктів 4 організовані шляхом продажу франшизи ...
... компанія "Швидко-Україна" виграла інвестиційний конкурс Київської міської адміністрації на будівництво нових закладів громадського харчування ...
...особливо динамічно розвивається цей сегмент в західних областях ...
... в кінці вересня 2005 року в Одесі відкрила "Фуршет-Гурман"(супермаркет-ресторан площею 4600 кв. м)...
... "Козирна карта ", що випускає на ринок найбільше різноманітних ідей, змушена адаптувати їх для широкого кола відвідувачів ...
... рентабельність статичних ресторанів становить ...
... McDonald's - 52 заклади в 16 містах України ...
... "Смачна картопля" , "Два гуся", "Пузата хата", "Три товстуни", "Здоровенькі були" ...

Аналіз ринку громадського харчування. Росія. 2005 рік
...(fast-food) на сьогоднішній день є одним з найпривабливіших у сегменті громадського харчування ...
...з точки зору позиціонування жоден фаст-фуд міста не схожий на інший ...
...на комплексі було випущено понад 8 млн кг м'ясних продуктів, більше 102 млн булочок, понад 4 млн кг рідкої продукції та 400 тис. кейсів пиріжків ...…ресторанний бізнес в Росії розвивається досить динамічно ...
...% припадає на елітні ресторани(finedining), 72% - на демократичні ресторани(casualdining), 11% - на ресторани швидкого обслуговування ...
... в Парижі один ресторан(бар, кафе) припадає на 126 чоловік, у Нью-Йорку - на 365 чоловік, а в Москві - на 3187 осіб ...
. ..95% всіх мережевих кав'ярень, що з'явилися в Москві в 2005 році, були відкриті всього двома компаніями-мережами "Кава хауз" і ...
... для окупності проекту необхідна висока відвідуваність, чого можна досягти тільки в великих містах ...
... інвестиції в ресторан "Тинькофф" становлять $ 2,5 млн ...
..."Ростік'с" після укладання угоди з Yum! Brands проходить етап модернізації та перетворення в "Ростік'с-KFC" ...
... організація торгового варіанта кафе-морозива "Міа Дольче Джулія" без відкриття провадження у регіоні не можлива ...
... компанія просувається в регіони відразу декількома брендами, отже, можливість задовольнити найрізноманітніші смаки ...
...Sbarro в Росії виступає ТОВ "Бразерс і Компанія", всі ресторани якого відкриті і розвиваються ...
... активно розвиває свій регіональний бізнес ВАТ "Росінтер Ресторантс Холдинг" - освоєно навіть Сибірський ФО(Новосибірськ, Омськ, Барнаул, Новокузнецк, красноярськ)...

Аналіз ринку громадського харчування. Казахстан. 2005 рік


Аналіз ринку громадського харчування. Україна. 2004 рік
...український ринок ресторанів швидкого харчування на підйомі ...
...на харчування поза домом українець в середньому витрачає $ 5,6 на тиждень ...
...не забаром в Україні з'являться фаст-фуди нового формату free flow(буквально можна перекласти як "вільне пересування ")...
...Фахівці вважають, що сегмент фаст-фудів української кухні розрахований на аудиторію з щомісячним рівнем доходу $ 100-300. Такий дохід мають 37% працездатного населення країни, тоді як цільова аудиторія елітних ресторанів з доходом від $ 500 становить лише 3,2%...
...ринок швидкої їжі заповнений лише на 25% і формуватися буде ще років 15 ...
...ємність столичного ринку ресторанів швидкого обслуговування в 2004 році склала близько $ 500 млн, що на 20% більше, ніж у 2003р ...
...Більшість учасників столичного ринку, ємність якого склала в 2003 році $ 420 млн, прогнозують його подальше зростання. У 2004 році він зріс на 20%, а в наступному повинен збільшитися на 35%, склавши в грошовому виразі близько $ 650 млн......Український ринок ресторанних послуг на сьогоднішній день розколотий на дві частини. По один бік знаходяться ресторани високого цінового сегмента, по інший - ресторани швидкого обслуговування(фаст-фуди), що займають низький ціновий сегмент ...

Аналіз ринку громадського харчування. Україна. 2003 рік
...ринок закладів мереж швидкого обслуговування за 2003 рік збільшився на 20% досягши ...

Аналіз ринку громадського харчування. Росія. 2002 рік.


Аналіз ринку громадського харчування. Україна. 2001-2002 рік
...Українці, які цінують перш за все різноманіття, звертають увагу на асортимент ...

Аналіз ринку громадського харчування. Росія. 2001 рік.




Рейтинг@Mail.ru Rambler's Top100 bigmir)net TOP 100   Рекомендувати другу В вибране Зробити стартовою сторінкою
Огляди ринків. TOP-100 Маркетингові дослідження. TOP-50

© 1999 - 2014 Alliance Capital Management Tel +7 495 663 71 52